Over Omorfia

Ik ben Steffanie Periklakis, een 33-jarige Griekse wervelwind en de trotse moeder van drie geweldige kinderen: Jayden, Damian en Ivy. Mijn hart ligt in de wereld van permanente make-up (PMU), met een bijzondere liefde voor het perfectioneren van wenkbrauwen, lippen en ogen.

Uiterlijke verzorging is altijd mijn passie geweest, en er gaat niets boven het helpen van vrouwen om hun natuurlijke schoonheid te omarmen en te benadrukken. Sinds 2020 werk ik als PMU-artiest, en hoewel ik al veel heb bereikt, leer ik nog elke dag bij. Ik investeer in mijn vak door jaarlijks trainingen en cursussen te volgen bij vooraanstaande kunstenaars van over de hele wereld, om mijn vaardigheden en kennis up-to-date te houden.

Omorfia, waar passie en schoonheid samenkomen!

Naast mijn werk als PMU-artiest ben ik fulltime mama. Het is een uitdaging om de juiste balans te vinden tussen werk en privé, maar ik vind het essentieel. Daarom maak ik regelmatig tijd vrij voor mijn gezin.

En dan is er nog mijn wekelijkse ontsnapping: paardrijden. Dat is mijn ultieme ontspanning en de plek waar ik helemaal tot rust kom.

Ik ben dol op mijn werk, het voelt meer als een hobby. Wat mijn werk zo speciaal maakt, is dat ik jullie kan helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen door middel van prachtige, natuurlijke resultaten.

Met liefde,
Steffanie